Domácí čističky odpadních vod

Domácí čističky odpadních vod

15.8.2023

Čištění odpadních vod v domácnosti nikdy nebylo jednodušší, a to díky našim domácím čističkám odpadních vod. Tato zařízení přinášejí efektivní a udržitelné řešení pro zpracování odpadních vod přímo ve vašem domově. S využitím pokročilých technologií a kompaktního designu dokáží účinně oddělit nečistoty a kontaminanty z odpadních vod, čímž zajišťují, že voda opouštějící zařízení je čistá a šetrná k životnímu prostředí.

Domácí čističky odpadních vod mají své výhody

Výhodou domácích čističek odpadních vod je nejenom zlepšení kvality vody, kterou můžete dále využívat například pro závlahu zahrady, ale také snížíte zátěž na stávající kanalizační systémy. Tím přispíváte k ochraně veřejné infrastruktury a prevenci přetížení kanalizací při silných deštích.

Udržitelnost má svůj význam

Další výhodou je snížení nákladů na dlouhodobý provoz, protože domácí čističky snižují potřebu pravidelného čištění a údržby kanalizačního systému.
To vše přispívá k udržitelnosti a ekonomické efektivitě vaší domácnosti.

Budoucnost v čištění odpadních vod

Díky modernímu designu, jednoduché instalaci a snadným ovládáním se domácí čističky odpadních vod stávají nedílnou součástí každé moderní domácnosti, která dbá nejen na své pohodlí, ale také na životní prostředí. Přineste si do svého domova budoucnost čištění odpadních vod a dejte příklad pro zdravější planetu jedním jednoduchým krokem.

Čistírna odpadních vod SBR je bezsvárová a jednokomorová

Naše čistírny odpadních vod SBR (nespojitý proces, dochází k zadržení odpadních vod) tvoří kompaktní bezsvárová plastová nádrž vyrobena rotačním tvářením z polyethylenu, čímž je zabezpečena stabilita i v těžkých zeminách. Uvnitř nejsou přepážky (jednokomorová čistička) a stavěcí kohouty, tudíž její údržba je velice snadná. Spočívá ve vizuální kontrole a odkalení je možné provádět obyčejným kalovým čerpadlem a kal, který je stabilizovaný lze ukládat například na kompost.

CHCI SI VYBRAT ČISTIČKU 

Zápachu se bát nemusíte

Tyto naše SBR čističky nezapáchají, protože odpadní voda je provzdušňována v celém objemu. U této technologie je zajištěn nepravidelný a nárazový nátok, je tedy vhodná i pro rekreační objekty.

V naší nabídce najdete šest typů čistíren SBR, ze kterých si vybere tu pravou pro vaše potřeby.

Rádi vám s výběrem pomůžeme

Pořízení čistírny odpadních vod SBR i jakékoliv jiné je v naší republice dosti komplikovaný proces, obzvláště pokud si vše chcete zařídit sami, a tolik této problematice nerozumíte. Pokud se do toho nechcete pouštět na vlastní pěst, můžete vše nechat na nás.

POTŘEBUJI POMOC 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.