subi1

Články

Čistička odpadních vod na chatu

13.12.2023

Chata bývá útočištěm pro odpočinek a relaxaci, ale zároveň představuje také výzvu v otázce odpadních vod. Řešení je však jednoduché - čistička odpadních vod navržená pro chatu. Tato inovativní technologie nejenže zajišťuje čistou vodu pro vaše potřeby, ale také přispívá k ochraně životního prostředí.

Malá čistička odpadních vod

24.10.2023

Odpadní voda je významným faktorem, se kterým se potýkají města i menší obce. Znečištění vody má totiž významný dopad na životní prostředí a veřejné zdraví. V posledních letech se zdůrazňuje důležitost správy odpadních vod a hledání co nejlepších řešení, která by byla účinná, ekonomicky dostupná a šetrná k životnímu prostředí. Jednou z takových inovativních technologií je malá čistička odpadních vod.

Domácí čističky odpadních vod

15.8.2023

Čištění odpadních vod v domácnosti nikdy nebylo jednodušší, a to díky našim domácím čističkám odpadních vod. Tato zařízení přinášejí efektivní a udržitelné řešení pro zpracování odpadních vod přímo ve vašem domově. S využitím pokročilých technologií a kompaktního designu dokáží účinně oddělit nečistoty a kontaminanty z odpadních vod, čímž zajišťují, že voda opouštějící zařízení je čistá a šetrná k životnímu prostředí.

Plastové nádrže na dešťovou vodu

18.5.2023

Tekuté zlato, i tak bývá označováná voda - životodárná tekutina, bez které bychom nemohli existovat. V souvislosti s globálním oteplováním a jejím nedostatkem je škoda nevyužít každé kapky, včetně té ze střechy. Dešťová voda je proto cenným zdrojem, který by neměl bez využití skončit v kanále, ale je možné ji využít pro různé účely. K jejímu zachycení a ukládání slouží právě plastové nádrže na dešťovou vodu.

Čistírny odpadních vod SBR

21.3.2023

Chystáte se na stavbu domu, ale bohužel nejste v dosahu obecní kanalizace? Pak vás pravděpodobně bude čekat pořízení domovní čistírny odpadních vod. Pokud hledáte takovou, která má minimální nárok na obsluhu a údržbu, a které nevadí ani nepravidelný přísun odpadních vod, nejlepší volbou pro vás bude čistírna odpadních vod SBR.

Projektová dokumentace k domácí čistírně odpadních vod je nutností

19.10.2022

Nevíte si rady s povolením domovní čistírny odpadních vod? Rádi za vás vše zařídíme. Zpracujeme pro vás projektovou dokumentaci dle platné legislativy (NV 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb) včetně povolení na příslušném vodoprávním úřadě.

1